3D filmovi: „Nebeski vatrogasci“ i „Transformersi“

0

18. jul u Kulturnom centru Pale je rezervisan za 3D projekcije filmova „Nebeski vatrogasci“ i „Transformersi“: Doba Izumiranja.

Crtani film 3D: „Nebeski vatrogasci“

Režija: Roberts Gannaway
Uloge: Hrvoje Klobučar, Siniša Popović, Ana Kraljevič, Ranko Zidarić
Žanr: animirana avantura

„Avioni 2 – nebeski vatrogasci“ je nova komedija, avantura o drugim šansama, koja prikazuje dinamičnu ekipu elitnih aviona za gašenje požara koji su posvećeni zaštiti istorijskog Parka prirode Klipoglav od šumskih požara.

Kad svjetski poznati avion – trkač Praško Brzić sazna da mu je motor oštećen i da više nikad neće moći da učestvuje u trkama, moraće da promijeni zanimanje i otisnuće se u svijet vazduhoplovnih vatrogasaca. Praško Brzić će se pridružiti vatrogasnom veteranu, helikopteru Vatrlomatu i njegovom hrabrom timu u koji spadaju: vatreni protiv požarni avion Ronka, teretni helikopter Zrakonosac, bivši vojni transporter Taksić i živahna družina hrabrih kvadrova poznata kao Zdimovci. Ovaj neustrašivi tim će se zajedno boriti protiv ogromnog šumskog požara i Praško Bržić će naučiti šta je potrebno da se postane pravi heroj…

Prikazaće se u petak 18. jula 2014. godine u 18:30 časova.

Cijena ulaznice 4 KM.

Film 3D: „Transformersi“: Doba Izumiranja

Režija: Michael Bay
Uloge: Mark Wahlbary, Nikola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Jacck Reynor
Žanr: SF, akcija, avantura

Sadržaj filma:

U novom nastavku Transformersa najatraktivniji automobil današnjice pretvaraju se u u najatraktivnije mašine budućnosti! Serijal Transformers nastao je prema jednoj od najpopularnijih dječijih igračaka, a u novom nas nastavku, Doba Izumiranja, očekuju još impresivnije transformacije, još napetija radnja, naravno, još atraktivnije svemoćne jurilice poput Lamborghinija, Bugattija, Corvetta koje za tren postaju gigantski roboti.

Prikazaće se u petak 18. jula 2014. godine u 20:30 časova.

Cijena ulaznice 4 KM.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments