srijeda, 28. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Zoran Moka Slavnić posjetio sportsku dvoranu u Palama

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Zoran Moka Slavnić posjetio je danas sportsku dvoranu u Palama u pratnji porodice, predsjednika Košarkaške fondacije "Feniks" Jezdimira Miloševića i predsjednika Skupštine opštine Pale Miroslava Brčkala.


Slavnić nije krio zadovoljstvo izgledom dvorane, ali je odmah predložio nekolio stvari na koje bi trebalo obratiti pažnju.
"Vrlo je bitno da iza koševa postoje tribine, radi domaćih i gostujućih košarkaša. Kada se već pravi objekat ove veličine na to se mora obratiti pažnja", ozbiljan je i direktan Slavnić kada priča o košarci.

"Oduševljen sam. Dvorana je kao lutkica... Infrastruktura je broj jedan, da se omladina okuplja, da se sklone djeca sa ulice, a Pale su poznate po davanju sportista raznih profila. Prijatno sam iznenađen i drago mi je da će ovo postati jedna nova košarkaška hala." - izjavio je Slavnić.


Predsjednik skupštine opštine Pale Miroslav Brčkalo nije krio zadovoljstvo posjetom legende jugoslovenske košarke.


"Prije svega želim da se zahvalim gospodinu Miloševiću i porodici Slavnić na posjeti. Počastvovani smo njihovim interesovanjem za ovaj objekat i drago nam je da su se priključili grupi ljudi kao što su Vlade Divac i Žarko Paspalj, i dali nam podršku na izgradnji ovog sportskog objekta.


Predsjednik Košarkaške fondacije Jezdimir Milošević je izjavio da posjeta Međunarodnom košarkaškom kampu "Sarajevo 2012" i saradnja fondacije sa Zoranom Slavnićem znači mladim i talentovanim igračima.
(www.palelive.com)Komentari (3)
 • posjetilac

  Sve je super, dolaze velikane Srpske košarke, posjećuju dvoranu samo još da se nadležni smiluju i promijene ime u SPC Predrag Lasica a ne po nadimku Peki.

 • Posjetilac

  Paljanska odbojka (msm na odbojkase i odbojkasice) i njihovi rezultati su zasluzili da budu prioritet u ovoj novoizgradjenoj dvorani. Sama cinjenica, da nije teren za igru i slobodna zona u kontrastu dovoljno govori koliko su vodili racuna o pomenutim rezultatima :(
  Molim vas ISPRAVITE GRESKU!

 • odbojka

  Majstor na parket se stavlja gerflor za odbojku i rukomet , tako ako hoce da ovo liči na ozbiljnu dvoranu to moraju uraditi

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter