Zoran Moka Slavnić posjetio sportsku dvoranu u Palama

0

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Zoran Moka Slavnić posjetio je danas sportsku dvoranu u Palama u pratnji porodice, predsjednika Košarkaške fondacije “Feniks” Jezdimira Miloševića i predsjednika Skupštine opštine Pale Miroslava Brčkala.

Slavnić nije krio zadovoljstvo izgledom dvorane, ali je odmah predložio nekolio stvari na koje bi trebalo obratiti pažnju.

“Vrlo je bitno da iza koševa postoje tribine, radi domaćih i gostujućih košarkaša. Kada se već pravi objekat ove veličine na to se mora obratiti pažnja”, ozbiljan je i direktan Slavnić kada priča o košarci.

“Oduševljen sam. Dvorana je kao lutkica… Infrastruktura je broj jedan, da se omladina okuplja, da se sklone djeca sa ulice, a Pale su poznate po davanju sportista raznih profila. Prijatno sam iznenađen i drago mi je da će ovo postati jedna nova košarkaška hala.” – izjavio je Slavnić.

Predsjednik skupštine opštine Pale Miroslav Brčkalo nije krio zadovoljstvo posjetom legende jugoslovenske košarke.

“Prije svega želim da se zahvalim gospodinu Miloševiću i porodici Slavnić na posjeti. Počastvovani smo njihovim interesovanjem za ovaj objekat i drago nam je da su se priključili grupi ljudi kao što su Vlade Divac i Žarko Paspalj, i dali nam podršku na izgradnji ovog sportskog objekta.

Predsjednik Košarkaške fondacije Jezdimir Milošević je izjavio da posjeta Međunarodnom košarkaškom kampu “Sarajevo 2012” i saradnja fondacije sa Zoranom Slavnićem znači mladim i talentovanim igračima.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/slavnic-pale/] width=[103] height=[90] title=[Zoran Slavnić posjetio sportsku dvoranu u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments