nedjelja, 30. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Svi putni pravci prohodni

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni su i saobraćanje vozila odvija se bez većih poteškoća, uprkos velikoj količini snijega koji je napadao u toku noći, izjavio je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.


Prema njegovim riječima, u višim predjelima na kolovozima ima do jedan centimetar snijega, ali on ne stvara veće poteškoće učesnicima u saobraćaju.

Buloščić je rekao da su radnici ovog preduzeća, koje je zaduženo za čišćenje puteva na području Sarajevsko-romanijske regije, prateći meteorološke najave, već sinoć izašli sa mehanizacijom i počeli sa čišćenjem kolovoza.

On ističe da je angažovano i duplo više sredstava i mehanizacije nego što je to predviđeno za ovaj vremenski period.

Buloščić je apelovao na vozače, posebno one koji su požurili da zimsku opremu zamijene ljetnom, da poštuju saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na putu.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: Romanijaputevi  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter