Zimska sezona uspješno završena

0

U Ski-centru “Ravna planina” na Palama zvanično je zatvorena skijaška sezona, koja je bila vrlo uspješna, rekao je Srni portparol ovog centra Nikola Čvoro. “U kontinuitetu smo imali više od 100 skijaških dana, a sa radom smo počeli dvije sedmice prije drugih skijališta u zemlji”, kaže Čvoro.


On je naveo da su u protekloj skijaškoj sezoni na “Ravnoj planini” organizovane četiri Fis trke, te toliko i dječijih trka skijaških saveza u BiH.

“U našem ski-centru trenirale su reprezentacije BiH, Srbije, Makedonije, Grčke, Kipra, Argentine, a bilo je organizovano i državno prvenstvo Istočnog Timora”, rekao je Čvoro.

Portparol ski-centra kaže da u narednom periodu planiraju završetak gondole i smještajnih kapaciteta, pri čemu je 80 odsto posla završeno.

Kada je riječ o ljetnjoj sezoni, Čvoro ističe da upotpunjavaju ljetnu ponudu i da je “Ravna planina” atraktivno izletište za sve ljude iz okoline Pala i Sarajeva.

“Ponuda će uključivati zip lajn /sajlu za spuštanje/, terene za pejntbol, označene pješačke, te biciklističke staze”, rekao je Čvoro.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavjesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments