Žetva medalja za Paljane na 23. ITF Tekvondo prvenstvu Republike Srpske 

0

U prelijepom ambijentu Sportske dvorane „Sloga“, u vikendu iza nas, u Prnjavoru je održano 23. ITF Tekvondo prvenstvo Republike Srpske.
Tekvondo klub „Romanija“ Pale je nastupio u dosta podmlađenom sastavu, ali je ostvaren odličan rezultat.

Osvojeno je ukupno 26 medalja, te s ponosom Paljani mogu reći da za 2022. godinu imaju 10 šampiona Republike Srpske – osvajača zlatnih medalja, 11 vicešampiona Republike Srpske – osvajača srebrnih medalja i 5 osvajača bronzanih medalja kojima je nedostajalo samo malo više sportske sreće da se popenju na viši stepenik pobjedničkog postolja.

Na osnovu ostvarenih rezultata, Klub je zauzeo izvanredno treće mjesto u generalnom plasmanu i osvojio pehar, dok je Jovan Samardžić osvojio pehar za najboljeg pionira Prvenstva.

Pohvale idu na račun svih takmičara, a posebno za one koji su prvi put izašli na takmičenje i branili boje kluba: sjajnu Lanu Mačar, izvanredne Damjanu Terzić, Luku Ševa i Teu Okilj. Naravno, uz njih, vrijedi pohvaliti i, po godinama mlade ali već velike i iskusne takmičarke Milijanu Jugović, Marijanu  Šiljegović, Selenu Jolić,  Nikolu Klačara, Janu Klačar, Bojanu Sekulić, i one najiskusnije i prekaljene takmičare Bogdana Jugovića, Savu Dragaša, Aleksandra Bilinca i Đorđa Lizdeka koji su ponos kluba u postizanju sjajnih rezultata i u osvajanju najsjajnijih priznanja.

Ovom prilikom iz paljanskog kluba zahvaljuju na sjajnom dočeku predsjedniku Tekvondo saveza Republike Srpske i treneru Tekvondo kluba Prnjavor Branislavu Njegovanu i njegovoj sjajnoj ekipi i upućuju  iskrene čestitke na odličnoj organizaciji Prvenstva.

(www.palelive.com)

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare