Žena prijavila da je muž fizički napao i povrijedio

0

Žena sa Pala prijavila je policiji u ovom mjestu da je u kući fizički napao i povrijedio muž čiji su inicijali Đ.T, koji je uhapšen i kod kojeg je pronađen paketić droge, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Policajci, koji su odmah po prijavi izašli na lice mjesta, zatekli su ženu sa vidnim povredama glave i nosa. Ona je vozilom Hitne pomoći prevezena u Dom zdravlja Pale radi ukazivanja ljekarske pomoći.

U dvorištu porodične kuće pronađen je Đ.T. koji je uhapšen i priveden u službene prostorije policijske stanice.

Kod njega je prilikom pretresa pronađena droga, a policija je po ovlaštenju dežurnog tužioca i naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda Sokolac pretresla i kuću i pomoćne objekte koje koristi osumnjičeni.

Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina metaka, metalni tanjir na kome se nalazila droga, kao i plastificirana kartica koja je najvjerovatnije služila za odvajanje i pakovanje droge.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv Đ.T. biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare