Zbog teške krađe uhapšen Branislav Gordić

0
llustracija
llustracija

SOKOLAC – Pripadnici Policijske stanice Sokolac u utorak su zbog teške krađe uhapsili Branislava Gordića, jer je prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata ovog lica pronađen određeni broj auto-dijelova, za koje postoji sumnja da potiču iz krivičnih djela izvršenih na području Kantona Sarajevo, saznaje Srna nezvanično.

Gordić je jedan od 27 članova grupe optužene u predmetu “Volan” koja se tereti za organizovani kriminal u vezi s krađama automobila, krijumčarenjem i daljom prodajom.

Pretres je učinjen na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Oduzeti predmeti će, uz operativni materijal, biti dostavljeni Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo na dalje postupanje.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je ranije da su pripadnici Policijske stanice Sokolac uhapsili danas lice čiji su inicijali B.G. /52/ iz ove opštine, jer je prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata ovog lica pronađen određeni broj auto-dijelova, za koje postoji sumnja da potiču iz krivičnih djela izvršenih na području Kantona Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments