Zbog prijetnji uhapšeno jedno lice na Sokocu

0

SOKOLAC – Pripadnici Policijske stanice Sokolac uhapsili su lice čiji su inicijali R.J. /59/ sa Sokoca zbog sumnje da je putem telefona uputilo ozbiljne prijetnje po život i tijelo licu iz ove opštine i po život članova njegove porodice.

Policijski službenici su, prema naredbi Osnovnog suda Sokolac, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni i tom prilikom privremeno oduzeli četiri lovačke puške sa pripadajućim oružnim listovima.

Nakon dokumentovanja predmata, protiv R.J. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Uhapšen osumnjičeni za šumsku krađu na Sokocu

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac uhapsili su lice čiji su inicijali B.J. /31/ sa Sokoca zbog osnova sumnje da je ukralo oko 30 trupaca jele i smrče, za koje nije posjedovalo otpremni iskaz niti su trupci bili obilježeni šumarskim žigom.

Ovo lice se sumnjiči da je ispred radnih prostorija šumskog gazdinstva na Sokocu fizički napalo službeno lice koje je nastojalo da ga spriječi u krađi, nanijevši mu tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta pritiv J.B. biće podnesen izvještaj za počinjena krivična djela krađa, tjelesna povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments