Završeno prvenstvo u slalomu i veleslalomu na Ravnoj planini

1

Proglašenjem pobjednika i dodjelom medalja u diciplini slalom danas je u Ski-centru „Ravna planina“ završeno otvoreno prvenstvo opštine Pale, na kojem je učestvovalo 70 takmičara iz 12 klubova u BiH.

Predsjednik Smučarskog kluba „Pale“ Igor Šljuka rekao je Srni da je danas završeno otvoreno prvenstvo opštine Pale u disciplinama veleslalom i slalom koje je bilo uključeno u kalendar Kupa BiH.

„Takmičenje je bilo organizovano za dječije kategorije od 12 do 16 godina u kojem su se takmičili dječaci i djevojčice u slalomu, dok je juče održano u veleslalomu za kategorije od osam do 16 godina“, istakao je Šljuka.

On je dodao da je takmičenje vrlo uspješno završeno, da je bila odlična organizacija, a Ski-centar se maksimalno potrudio da izađe u susret i omogući dobru stazu.

Šljuka navodi da je ovaj centar prvi otvorio sezonu dječijih takmičenja iz kalendara alpskog Kupa BiH gdje se u toku godine održava 12 do 15 takmičenja koja se boduju, a da se na kraju godine određuje ko je najbolji takmičar po kategorijama.

Prema njegovim riječima, Smučarski klub „Pale“, zajedno sa Ski-centrom „Ravna planina“, planira da održi još dva Fis takmičenja polovinom januara, zatim „Majneks kup“ krajem februara.

Pobjednik u kategoriji djevojčica do 14 godina iz Ski-kluba „Jahorina“ Isidora Jugović kaže da je zadovoljna, te da su uslovi bili dobri.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

Zašto objavljujete ovakve vijesti bez provjere? Ako već objavljujete, bilo bi korektno prema ostalim takmičarima da objavite zvanične i tačne rezultate po kategorijama i disciplinama za oba dana takmičenja.