Završene Male olimpijske igre

0
Završene Male olimpijske igre

VIŠEGRAD – Srednjoškolski centar „Ivo Andrić“ Višegrad bio je najbolji u muškoj, a Srednjoškolski centar „27. januar“ iz Rogatice u ženskoj konkurenciji na regionalnom takmičenju u fudbalu na kojem je učestvovalo oko 120 srednjoškolaca Sarajevsko-romanijske igre.

U muškoj konkurenciji drugo mjesto pripalo je Srednjoškolskom centru „Vasilije Ostroški“ sa Sokoca, a u ženskoj konkurenciji Srednjoškolskom centru „28. juni“ Istočno Novo Sarajevo.

Treće mjesto u muškoj konkurenciji pripalo je srednjoškolcima iz Rogatice, a u ženskoj konkurenciji srednjoškolkama iz Višegrada.

Najbolji strijelac u muškoj konkurenciji je Milan Škrba iz Istočne Ilidže, najbolji golman je Stefan Andrić iz Višegrada, a titula najboljeg igrača pripala je Dejanu Joloviću sa Sokoca.

Za najboljeg strijelca u ženskoj konkurenciji proglašena je Tamara Jovičić iz Rogatice, najbolji golman je Bojana Lakić iz Istočnog Novog Sarajeva, a najbolja igračica je Danijela Droca iz Višegrada.

Profesor fizičkog vaspitanja u Srednjoškolskom centru „Ivo Andrić“ Vidoje Milošević rekao je da je bilo mnogo kvalitetnih ekipa, te da su učenici pokazali zavidan talenat, zbog čega je ovo izuzetan sportski događaj.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments