Završena rekonstrukcija i sanacija i treće ulice

4

Na Palama je završena rekonstrukcija i sanacija Svetosavske ulice dužine oko 300 metara za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 80.000 KM, saopšteno je iz ove lokalne zajednice.

Ovo je treća rekonstruisana ulica u užem gradskom jezgru. Prethodno je obavljena rekonstrukcija ulica Trifka Grabeža i Dobrosava Jevđevića, a narednih dana biće okončani radovi na dijelu Ulice Srpskih ratnika.

Iz opštine Pale ističu da će na ovaj način uspješno biti realizovan cjelokupan program rekonstrukcije i sanacije gradskih saobraćajnica u ovoj godini, vrijedan više od 520.000 KM.

Opština Pale će i u budžetu za narednu godinu planirati ozbiljna sredstva, koja će biti usmjerena u poslove na izgradnji i obnovi putne infrastrukture, navodi se u saopštenju ove lokalne zajednice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
4 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Hvala puno našem načelniku i prije svega našem predsjedniku RS što su konačno nešto uradili u našoj opštini, a ne kao ovi prije što su bili na vlasti, samo u svoje džepove, a jadni narod neka vozi po rupama. Svaka čast…

Prvi put posle dugo godina u palama da se kvalitet radova podigao na zadovoljavajući nivo – ovo je sada jedina ulica u Palama na kojoj nema neravnina – savršeno je ravan asfalt.

Da se sredi ovo ruglo kod policijske stanice, dio ulice Nikole Tesle kod KC Pale, dio Milana Simovica kod Toma i generalno ponovo imamo normalne ulice u centru Pala.

Prvi put da se nesto konkretno uradilo a da nije bilo prije izbora.. Svaka cast nacelniku I njegovoj volji za napretkom!