Završena radionica „Kako napisati biznis-plan?“

0

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu na Palama u srijedu je završena trodnevna radionica „Kako napisati biznis-plan?“, koja je doprinijela definisanju poslovnih ideja i njihovoj realnoj procjeni kako bi budući preduzetnici imali što veće šanse za uspjeh u poslovanju.

Realizacija radionice, organizovane u okviru Studentskog preduzetničkog inkubatora, povjerena je marketing menadžeru i vlasniku firme „Turuntaš“ iz Istočnog Sarajeva Bojani Turuntaš, koja je Srni rekla da je zadovoljna odzivom studenata i usvajanjem prezentovanog znanja.

„Studentski preduzetnički inkubator je najbolji projekat koji se mogao desiti na Sarajevsko-romanijskoj regiji, a u okviru njega trudimo se da pružimo podršku svim postojećim preduzetnicima i stvorimo uslove za rad novih mladih preduzetničkih snaga“, istakla je Turuntaševa.

Prema njenim riječima, cilj projekta je ekonomski razvoj regije, a trodnevna radionica doprinijela je definisanju poslovnih ideja i njihovoj realnoj procjeni kako bi budući preduzetnici imali što veće šanse za uspjeh u poslovanju.

Rukovodilac Studentskog preduzetničkog inkubatora Damjan Danilović rekao je Srni da je ponosan na ostvarene rezultate ovog inkubatora, naglašavajući da su već nakon dva mjeseca u pripremi registracije za tri nova preduzetnika na tržištu ovog područja.

„Realizovana radionica naišla je na pozitivan stav studenata i članova inkubatora i ona omogućava sticanje neophodnih znanja i vještina kada je riječ o prvoj fazi ulaska u sferu preduzetništva“, rekao je Damjanović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare