Završena manifestacija „Dani Desanke Maksimović“

0

ZVORNIK – U Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ u Čelopeku kod Zvornika danas je završena višednevna manifestacija „Dani Desanke Maksimović“, tokom koje je nagrađeno šest učenika.

Direktor škole Sanja Tanacković rekla je da su na današnjoj priredbi, održanoj povodom završetka manifestacije, nastupile dramska, recitatorska i folklorna sekcija, hor, a najboljim učenicima uručena su priznanja.

Knjige i pohvale dobili su učenici Marina Radić za osvojeno treće mjesto na regionalnom takmičenju iz srpskog jezika, Nataša Bošković koja je učestvovala na ovom takmičenju, te Milica Marković i Dragan Klisarić za učešće na regionalnom takmičenju iz informatike.

Nagrađeni su Slađana Šakotić, učenica sedmog razreda, za učešće na regionalnom takmičenju iz istorije i Saša Ivanović, učenik osmog razreda, za učešće na republičkom takmičenju iz sportske gimnastike.

U područnim školama završne priredbe održane su juče, na dan rođenja velike srpske pjesnikinje, a od ponedjeljka su bile priređene i izložbe učeničkih radova iz likovne, literarne i kreativne sekcije.

„Dani Desanke Maksimović“ tradicionalno se organizuju od 2002, a ove godine počela je u ponedjeljak, 13. maja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare