Završen treći Međunarodni moto-susret

0

ZVORNIK – Uručivanjem zahvalnica bajkerima, u Zvorniku je danas završen treći Međunarodni moto-susret na kojem je učestvovalo više od 500 motorista iz zemalja okruženja, Austrije, NJemačke i Švajcarske.

Predsjednik Moto-kluba „Drinski soko“ Zvornik Miroslav Krstić ocijenio je da su u potpunosti ispunjeni svi ciljevi koji su programom susreta bili definisani.

„Kao organizatori ovog susreta zadovoljni smo jer smo, zahvaljujući odzivu velikog broja bajkera, realizovali programski sadržaj takmičarskog i kulturnog sadržaja“, rekao je Krstić i dodao da je određeni broj bajkera, koji su najavili dolazak iz udaljenih zemalja, odjavio učešće zbog lošeg vremena.

Krstić je ocijenio da je treći Međunarodni moto-susret, koji je počeo u petak, 11. jula, na bazenima „Medžik skaj“ kod Zvornika, protekao u dobroj i prijateljskoj atmosferi, te zahvalio učesnicima susreta koji su došli da promovišu ovu motorijadu.

Sekretar Moto-kluba „Drinski Soko“ iz Zvornika Milan Lučić rekao je da bajkeri ove susrete koriste za posjete kulturno-istorijskim spomenicima, čime se mogu svrstati i u turiste.

„NJima nije samo cilj vožnja na motoru, nego da iskoriste boravak i za razgledanje svega što ih interesuje u bližoj, a i daljoj okolini Zvornika. To je i naš cilj, kao domaćina susreta, da ih upoznamo o svemu čime grad i okolina raspolažu, a toga, kada je u pitanju Zvornik, nije baš malo“, dodao je Lučić.

U muzičkom dijelu programa, bajkere su prvog dana zabavljale grupe „Morison“ iz Zvornika, „Ministri“ iz Bijeljine i „Seizmos“ iz Loznice, a drugog dana manifestacije „Gnjev anđela“ iz Bratunca, „Arke“ iz Bijeljine i „Morison“ iz Zvornika.

Organizator ovih susreta bio je Moto-klub „Drinski soko“ iz Zvornika, koji ima 22 člana i šest pripravnika, koji tokom dvije godine moraju da zasluže da postanu članovi. Uslov je da ne smiju načiniti nikakav saobraćajni prekršaj u vožnji na motoru ili vozilu, odnosno moraju zaslužiti svojim ponašanjem da dobiju boje „Drinskog sokola“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare