FOČA – Nastupima zagrebačkog “Elementala”, beogradskog “Sarsa” i engleske grupe “Rudimental”, na Tjentištu je završen peti “Nektar OK fest”, na kojem je u spoju muzike i prirode tri dana uživalo više hiljada pojetilaca iz zemalja regiona, ali i cijelog svijeta.

U “OK kampu”, posljednjeg dana festivala, juče su nastupili su “Ortodoks Kelts” i “Ritam nereda”.

“To što smo pre tri godine snimali spot na Zelengori govori dovoljno šta ja mislim o ovom ambijentu. Ovo je jedan od onih festivala koji je dokazao da nije nemoguće napraviti ovako nešto, ne samu muzički, već i organizaciono”, rekao je frontmen “Ortodoks Keltsa” Aleksandar Petrović.

I momci iz benda “Ritam nereda” iz Novog Sada oduševljeni su konceptom festivala na Tjentištu, kao i atmosferom.

“Sve je stvarno na vrhunskom nivou. Ovde je specifična priroda, plus težina tog istorijskog momenta. LJudi su super raspoloženi, krajolik je stvarno jedinstven”, rekao je Boban Petronić iz benda “Ritam nereda”.

Nakon zagrijavanja u kampu, program je sinoć nastavljen na glavnoj bini nastupima “Elementala” i “Sarsa”.

“Tjentište i `OK fest` su za muzičare postali destinacija na koju svi žele da dođu. Ovo mjesto ima neku posebnu energiju”, rekla je Mirela Priselac Remi iz “Elementala”.

Grupa “Sars” je treći put nastupila na Tjentištu, ali prvi put na “OK festu”.

“Svaki put se iznenadimo koliko je zapravo lep ambijent, i to sam milion puta govorio ljudima da vredi ovde doći i videti ovo mjesto. Drago mi je da postoji neki festival koji se odigrava u ovakvom ambijentu, festivalski prostor je savršen”, prokomentarisao je Žarko Kovačević, frontmen benda “Sars”.

Nešto malo iza ponoći na bini se pojavio britanski dramendbejs sastav “Rudimental”, koji je do ranih jutarnjih časova zabavljao publiku i doveo atmosferu do usijanja.

“Odlično je, predivno mjesto za festival, lijepo je nastupati okružen ovako divnom prirodom”, rekao je Pirs Aget, član benda “Rudimental”, nakon nastupa na “OK festu”.

Tokom tri dana “OK festa” na isto toliko festivalskih bina smjenjivala su se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene, a i ovoga puta posjetioci su mogli uživati u čarima raftinga na Tari i izletima u Perućicu i na Maglić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments