Završen Kup Republike Srpske u lovnom streljaštvu

0
KUP RS u lovnom streljaštvu

TRNOVO – Član Lovačkog udruženja „Semberija“ iz Bijeljine Dragiša Simić pobjednik je 16. Kupa Republike Srpske u lovnom sterljaštvu u disciplini nepokretna meta, koje je danas održano u Trnovu, rekao je Srni član Komisije za lovno streljaštvo Marko Pavlović.

Drugo mjesto u ovoj kategoriji pripalo je Čedomiru Grgiću iz Lovačkog udruženja „Igman“ iz Istočne Ilidže, a treće Branislavu Poriću, članu Lovačkog udruženja „Semberija“ iz Bijeljine.

U disciplini leteće mete pojedinačno najbolji je bio član Lovačkog udruženja „Semberija“ Bijeljina Slađan Milošević. Drugo mjesto pripalo je Dejanu Viliću iz Doboja, a treće Milenku Poljanoviću, članu Lovačkog udruženja „Motajica“ iz Dervente.

U kategoriji leteće mete ekipno, prvo mjesto pripalo je Lovačkom udruženju „Motajica“ Derventa, drugo mjesto prvoj ekipi Lovačkog udruženja „Semberija“ iz Bijeljine, a treće Lovačkom udruženju „Borik“ iz Prnjavora.

Pavlović je naveo da je takmičenje organizovao Lovački savez Republike Srpske, a da je domaćin, po drugi put, bilo Lovačko udruženje „Trnovo“ koje je ugostilo oko 50 takmičara iz cijele Republike Srpske.

Opširnije: lovackisavezrs.com

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare