Završen konkurs o temi „U vremenu distanciranja sačuvajmo humanost“

0

Učenici koji su osvojili prva tri mjesta na konkursu o temi „U vremenu distanciranja sačuvajmo humanost“, koji je raspisao Crveni krst Republike Srpske za likovne i literarne radove, dobiće vrijedne nagrade, saopštio je Crveni krst Srpske.

Na nagradni konkurs povodom obilježavanja Nedjelje Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca stiglo je 88 likovnih radova učenika osnovnih škola i 69 literarnih radova učenika osnovnih i srednjih škola.

Prvo mjesto za likovni rad osvojila je učenica Osnovne škole /OŠ/ „19. april“ iz Dervente Monika Mitrović, drugo Sara Bojanić iz OŠ „Petar Kočić“ u Prijedoru, dok treće mjesto dijele Sara Jamedžija iz OŠ „Aleksa Šantić“ u Banjaluci i Ivona Jovičić iz Dervente.

Za literalni rad prvo mjesto osvojila je Olgica Stanišić iz OŠ „Boško Buha“ u Štrpcima u Rudom, drugo mjesto zauzela je Dajana Knežević iz OŠ „Knez Ivo od Semberije“ u Bijeljini, dok je treće pripalo Milici Dragić iz OŠ Pale.

Kod srednjoškolaca prvo mjesto za literarni rad pripalo je Nikolini Erak iz Medicinske škole u Banjaluci, Nađi Stupar iz Gimnazije „Petar Kočić“ u Novom Gradu pripalo je drugo mjesto, a treće je osvojila Romana Roganović iz Gimnazije „Jovan Dučić“ u Trebinju.

Biće uručene i diplome za osvojena mjesta dok će nastavnici dobiti zahvalnice za uloženi trud u pripremi učenika za konkurs, naveli su iz Crvenog krsta Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare