Završen Festival koji je trajao 40 dana

0
Ljetni festival kulture i sporta
Ljetni festival kulture i sporta

MILIĆI – U Milićima je poslije 40 dana završen LJetni festival kulture i sporta, koji je kroz različite kulturne i sportske sadržaje, okupio oko 750 učesnika iz regiona.

Festival je završen sinoć aukcijskom prodajom slika nastalih tokom održavanja likovne kolonije „Boksit i boje“, i takmičenjem pjevača amatera.

Član organizacionog tima manifestacije Milenko Lalović rekao je Srni da su na aukciji prodate 44 slike za ukupan iznos od 19.220 KM.

Osim likovne kolonije, u okviru manifestacije održan je i Festival folklora i narodnog stvaralaštva pravoslavnih zemalja, međunarodni turnir u malom fudbalu, međunarodni juniorski košarkaški turnir, te trka do vrha „Rajkovog tornja“. Ukupan nagradi fond vrijedan je više od 80.000 evra.

Lalović je rekao da je ove godine napravljen iskorak i po broju posjetilaca i po nagradnom fondu za sve planirane manifestacije.

Završetak manifestacije obilježen je prigodnim kulturno-zabavnim programom u „Boksitovom“ ugostiteljsko-turističkom kompleksu, na kojem su nastupili pjevači Marinko i Marko Rokvić.

LJetni festival kulture i sporta organizovala je i finansirala Kompanija „Boksit“ uz podršku brojnih sponzora iz Milića i regije.

 

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare