Zavod za udžbenike i ove godine na Beogradskom sajmu knjiga

0

ISTOČNO SARAJEVO – Zavod za udžbenike i nastavna sredstva iz Istočnog Sarajeva i ove godine će na sopstvenom štandu predstaviti svoja najnovija izdanja posjetiocima 57. međunarodnog beogradskog sajma knjiga, koji će biti održan od 21. do 28. oktobra pod sloganom „Od A do Š“.„S obzirom na to da ove godine Zavod slavi 20 godina postojanja, iskoristićemo priliku da čitalačku publiku podsjetimo na naša najznačajnija izdanja objavljena proteklih godina“, rekao je Srni portparol Zavoda Dejan Kerleta.


On je istakao da je za ovu priliku objavljen i Almanah, u kojem su sadržani svi objavljeni naslovi, tako da će posjetioci moći da dobiju besplatni primjerak ove publikacije koja im može pomoći da se bolje upoznaju o radu Zavoda, da saznaju više o njegovim izdanjima, te da lakše izaberu naslove koje eventualno žele da kupe ili naruče.

„Akcenat na ovogodišnjem sajmu knjiga biće svakako na našim najnovijim izdanjima kao što je Antologija dječije poezije `Lepo slovo`, koja je osvojila nagradu na nedavno završenom banjalučkom Sajmu knjige i izazvala veliku pažnju ovdašnje čitalačke publike“, naveo je Kerleta.

On je najavio da će Zavod 25. oktobra u 17.00 časova organizovati promociju romana Milovana Vitezovića „Gospođica Desanka“, na kojoj će, osim autora, govoriti i književni kritičar Dragan Lakičević.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare