Zaposleno 40 novih radnika

0

ZVORNIK – U kompaniji „Alumina“ iz Zvornika danas je počelo da radi novih 40 radnika koji će uglavnom biti raspoređeni na radna mjesta u proizvodnji i održavanju u novim pogonima koji su u izgradnji.


Menadžment kompanije organizovao je prijem za nove radnike na kojem su im uručeni ugovori o radu, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću „Alumine“.

Predsjednik Upravnog odbora „Alumine“ Milorad Motika rekao je, obraćajući se radnicima, da dolaze u veliki kolektiv i da treba da budu srećni što se nalaze u preduzeću u kojem su plate i druge obaveze redovni.

„Imaćete mogućnost da u ovoj fabrici iskoristite sva svoja prava, ali i da izvršavate svoje obaveze“, istakao je Motika i dodao da se plate u „Alumini“ ne dobijaju, nego zarađuju.

Motika kaže da se dosadašnjim odnosom prema zapošljavanju novih radnika kompanija „Alumina“ pokazala kao pouzdan i odgovoran partner u zapošljavanju u Zvorniku.

Ugovore o radu novim radnicima uručili su direktori poslovnih oblasti Proizvodnja i marketing i Održavanje i investicije, Radislav Filipović i Milomir Maksimović.

Među radnicima kojima su uručeni ugovori o radu, osim sa zanatskim zanimanjima, najviše ih je sa srednjom stručnom spremom tehničkog smjera, dok je zaposleno i sedam inženjera hemijske, mašinske i elektro struke.

Kompanija „Alumina“ trenutno zapošljava 1.430 radnika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare