Zaposleni u „Elektrodistribuciji“ izmirili dug za struju djeci čiji je otac nedavno preminuo

2

Uprava „Elektrodistribucije“ Pale danas je, u saradnji sa sindikalnom organizacijom i zaposlenim, organizovala prikupljanje finansijskih sredstava za izmirenje duga za električnu energiju u domaćinstvu u kojem živi dvoje maloljetne djece, čiji je otac nedavno preminuo usljed infekcije virusom korona.

Direktor „Elektrodistribucije“ Pale Aco Stanišić pojasnio je da Statut preduzeća ne daje mogućnost otpisa duga ovog domaćinstva, te su odlučili da prikupe sredstva i ljudskim gestom pomognu ovoj djeci koji žive sami i bore se sa teškim životom.

„U ovoj aktivnosti podržale su nas i kolege iz filijale Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske. Naše malo nekome je mnogo, a osigurati bezbrižno odrastanje i školovanje našoj djeci zajednički je zadatak svih nas“, napisao je Stanišić na svom Instagram profilu.

Danas je i Centar za socijalni rad Pale otvorio namjenski tekući račun u Novoj banci za prikupljanje donacija za ovo dvoje maloljetnika, kako bi im stvorili koliko-toliko sigurnije okruženje i bar dijelom ublažili nedostatak oca za kog su bili veoma vezani.

Prethodno su određeni i staratelji ovoj djeci.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Mora li se svacija nesreca iskoristiti za predizbornu kampanju? Mogli ste izmiriti dug i ne slikati se 18 puta. Sto ne izmirite dugove takozvanih biznismena?

Evo samo još do 15 novembra. Poslje će se davati pare za novi q7/q8 ali tada neće biti slikanja niti objave za javnost, a ovako na sitno će se početi pomagati opet oktobra 2022 za one izbore.