Zaplijenjeno oružje nakon nasilja u porodici

0

FOČA – Fočanska policija zaplijenila je automatsku pušku „kalašnjikov“ i gasni pištolj od muškarca čiji su inicijali P.M. koji je prijavljen zbog nasilja u porodici, odnosno zbog prijetnji supruzi, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Policijskoj upravi je u srijedu, 25. aprila, prijavljeno da P.M. upotrebom oružja upućuje prijetnje po život i tijelo svojoj supruzi u porodičnoj kući u Jevrejskoj ulici u Foči.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Foči, juče je izvršen pretres u vikendici u naselju Šubi kod Foče, vlasništvo lica P.M, gdje je pronađena i oduzeta automatska puška „kalašnjikov“ i određena količina municije različite vrste i kalibra, dok je prilikom pretresa kuće u Foči P.M. dobrovoljno predao gasni pištolj i pripadajuću municiju.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a nakon dokumentovanja predmeta protiv P.M. biće podnesen izvještaj za krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments