Žana Ješić zahvalna svima koji su pomogli da ostane u životu

1

Paljanka Žana Ješić, koja boluje od karcinoma, oporavlja se nakon operacije u Beogradu, i zahvalna je svima koji su pomogli da ostane u životu.

Žanina prijateljica Andrijana Lazarević za Srnu kaže da se Žana oporavlja kod kuće na Palama i da njeno zdravstveno stanje ide nabolje, te da su ljekari optimistični.

Lazarevićeva ističe da je Žanina borba ujedinila Pale.

„Zahvalna je svima koji su učestvovali u akciji i pomogli da ostane u životu“, navodi Lazarevićeva.

Ona dodaje da Žana posebnu zahvalnost duguje Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Pale, te svom poslodavcu Olimpijskom centru „Jahorina“ i direktoru Dejanu LJevnaiću, koji su pokrenuli humanitarnu akciju s ciljem prikupljanja 20.000 KM za liječenje, kao i rodici Milenki Matić Kovač i njenom mužu Nebojši, koji su je smjestili u bolnicu.

Lazarevićeva kaže da Žanu poznaje 15 godina i da je imala težak život od samog izlaska iz Sarajeva, te da je radila i tri posla da bi prehranila porodicu i podigla malo dijete.

Ona ističe da je Žana uvijek bila drug, od pomoći svima i zato su se svi i odazvali sada kada je njoj potrebna pomoć.

Na Palama je Opštinska organizacija Crvenog krsta postavila kase na 21 lokaciji u kojima je za sedam dana prikupljeno oko 5.000 KM pomoći za Žanu Ješić, a građani su uplaćivali novac i na žiro račun i tako su prikupljena sva neophodna sredstva za liječenje.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Hvala Bogu dragom.