Za vikend rekordnih 1.640 panoramskih vožnji šestosjedom

0

Na Jahorini je protekli vikend bio najposjećeniji, čemu svjedoči rekordnih 1.640 panoramskih vožnji šestosjedom „Poljice“, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ „Jahorina“.
Zbog povećane zainteresovanosti posjetilaca i juče je bio dostupan šestosjed „Poljice“.

„Uz ugodan boravak i sadržaje koje nudi hotel `Bistrica` posebno naglašavamo panoramsku vožnju žičarom, kao i neograničenu zabavu tjubing staze Zabavnog parka Ogorjelica, koja će u subotu i nedjelju, 2. i 3. septembra, biti dostupna za besplatno korištenje svim posjetiocima Jahorine“, navodi se u saopštenju.

Protekli vikend na Jahorini obilježio je i niz sportskih aktivnosti – „Piksi kup“, koji je na Jahorini okupio više od 2.000 dječaka iz zemalja regiona uzrasta od sedam do 15 godina, košarkaški turnir „Tamoza – Pale kup“, gdje su najbolje plasiranim ekipama medalje uručili proslavljeni reprezentativci Srbije Zoran Sretenović, Zoran Stevanović, Ratko Varda i Miroslav Berić.

Na Jahorini je proteklog vikenda održan i amaterski Pejntbol turnir Pejntbol kluba „Viking“ sa Pala, kao i dodjela nagradnog bicikla za rekordnu 4.000 vožnju šestosjedom u ovoj ljetnjoj sezoni.

„Jahorina dokazuje da, osim zimskog, postoji i ogroman potencijal za razvoj ljetnjeg turizma i da će godine ispred nas sigurno biti još uspješnije“, navodi se u saopštenju.

OC „Jahorina“ svim učenicima i prosvjetnim radnicima želi srećan početak nove školske godine, uz poziv da Jahorina bude neizostavno mjesto za izlete i ekskurzije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare