Za vikend produženo radno vrijeme ljetnih sadržaja

0

Svi ljetni sadržaji na Jahorini od danas do nedjelje, 30. avgusta, biće dostupni posjetiocima od 9.00 do 19.00 časova, dok će u subotu, 29. avgusta, planinski bob i šestosjed „Poljice“ biti dostupni i za noćnu vožnju do 22.00 časa zbog velikog interesovanja i idealnih vremenskih uslova, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Iz ovog centra pozivaju posjetioce da upotpune vrijeme provedeno na Jahorini vožnjom najdužim planinskim bobom, ali i da isprobaju nove ljetne atrakcije „tauver“, „lupster“ i „skajdajv“, te voze pedalinu ili hodaju po vodi pomoću velikih lopti koje se nalaze na jezeru „Poljice“.

Iz Olimpijskog centra posjetiocima predlažu i sankanje na gumama, „eksrejser“ /xRaycer/ vožnju, ali i vožnju biciklima i duge šetnje uz najljepše planinske prizore označenim stazama.

Svi korisnici bilo kojeg od ljetnih sadržaja ostvaruju pravo na popust od 30 odsto na kompletnu uslugu hrane i pića u Olimpijskom baru na vrhu planine.

Svake subote od 20.00 do 22.00 časa moguća je i noćna vožnja bobom i šestosjedom „Poljice“, a posebna ponuda je dnevno-noćna karta sa popustom od 30 odsto.

Karte za korištenje sadržaja moguće je kupiti na prodajnom mjestu „Poljice“ i u Olimpijskom baru, dok za korištenje svih sadržaja iz Olimpijskog centra „Jahorina“ predlažu jedinstvenu kartu „Vučkoland“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare