Za vikend na skijalištu uživalo 10.000 posjetilaca

2
888

Tokom proteklog vikenda na Jahorini je zabilježena posjećenost od 10.000 skijaša i bordera, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”. “Januar – mjesec najuspješnije skijaške sezone na Jahorini ispraćamo sa rekordnom posjetom proteklog vikenda, kada je na skijalištu uživalo gotovo 10.000 skijaša i bordera”, navedeno je u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” navode da su interesovanje pokazali i početnici za nove ski-poligone, čiji su sadržaji dodatno prošireni sa novim elementima, “snježnom kuglom” i “zmijicom”, koja najavljuje održavanje Evropskog olimpijskog festivala mladih /EJOF/ 2019. godine.

Skijašima i borderima trenutno je na raspolaganju svih sedam instalacija, kao i 35 kilometara staza i dva poligona za obuku.

“Savršeni vremenski uslovi za skijanje najavljeni su do četvrtka, 1. februara, poslije čega čekamo da novi snijeg zabijeli stazama Jahorine”, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

(www.palelive.com / Srna)

Postavi komentar

2 komentara na "Za vikend na skijalištu uživalo 10.000 posjetilaca"

avatar
Voda
Gost
Voda

Ko koga laže, nije mi više jasno?!

Posjetilac Pala
Gost
Posjetilac Pala

Znate li vi koliko je 10 000 ljudi?
Pa u vrijeme najvećih gužvi, kada su auta od tehničke baze stajala parkirana uz obje kolovozne trake do takozvanih “osmica” brojalo se do maksimalno 4000 posjetilaca, vi za vikend nabrojaste 10 000 a ono na žičarama periodična gužva, a ni jedno auto ispod policijske kućice!
Ne pretjerujte, radi se i ima reda, vidi se da se neke stvari mijenjaju na bolje ali što bi rekli domaći “ne pregonite” 🙂