Za vikend na skijalištu uživalo 10.000 posjetilaca

2

Tokom proteklog vikenda na Jahorini je zabilježena posjećenost od 10.000 skijaša i bordera, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“. „Januar – mjesec najuspješnije skijaške sezone na Jahorini ispraćamo sa rekordnom posjetom proteklog vikenda, kada je na skijalištu uživalo gotovo 10.000 skijaša i bordera“, navedeno je u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ navode da su interesovanje pokazali i početnici za nove ski-poligone, čiji su sadržaji dodatno prošireni sa novim elementima, „snježnom kuglom“ i „zmijicom“, koja najavljuje održavanje Evropskog olimpijskog festivala mladih /EJOF/ 2019. godine.

Skijašima i borderima trenutno je na raspolaganju svih sedam instalacija, kao i 35 kilometara staza i dva poligona za obuku.

„Savršeni vremenski uslovi za skijanje najavljeni su do četvrtka, 1. februara, poslije čega čekamo da novi snijeg zabijeli stazama Jahorine“, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Ko koga laže, nije mi više jasno?!

Znate li vi koliko je 10 000 ljudi?
Pa u vrijeme najvećih gužvi, kada su auta od tehničke baze stajala parkirana uz obje kolovozne trake do takozvanih „osmica“ brojalo se do maksimalno 4000 posjetilaca, vi za vikend nabrojaste 10 000 a ono na žičarama periodična gužva, a ni jedno auto ispod policijske kućice!
Ne pretjerujte, radi se i ima reda, vidi se da se neke stvari mijenjaju na bolje ali što bi rekli domaći „ne pregonite“ 🙂