Za rekonstrukciju sedam ulica 800.000 KM

11

Načelnik opštine Pale Boško Jugović potisao je danas sa izvođačima radova ugovore o rekonstrukciji sedam ulica na području ove lokalne zajednice u ukupnoj vrijednosti 800.000 KM.

Jugović je izrazio zadovoljstvo što je tenderska procedura obavljena na vrijeme, te naveo da će radovi početi kada vremenske prilike to dozvole.

„Radićemo tri ulice na lokalitetu Luke, Ulicu Milana Simovića pored Tržnog centra `Tom`, nastavak puta za Podvitez i određen dio na Vujalicama“, izjavio je Jugović novinarima.

On je dodao da će u toku izvođenja ovih radova biti spoveden još jedan tenderski postupak za narednih sedam ulica.

Rekonstrukciju sedam ulica na području opštine Pale izvešće preduzeća „Majneks“, „Stanišić“, „Ilidža putevi“ i „Velike šume“.

Direktor preduzeća „Ilidža putevi“ iz Istočnog Sarajeva Dobrivoje Bratić rekao da će ovo preduzeće rekonstruisati Ulicu Milana Simovića, te da je vrijednost radova 100.000 KM.

Menadžer firme „Velike šume“ Žana Petrović rekla je da je ovo značajan projekat putne infrastrukture na području Pala, te izrazila nadu da će radovi biti završeni kvalitetno i u predviđenom roku.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
11 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ovo je bilo krajnje nužno i opravdano…, ali smatram da je obavezno trebalo rekonstruisati ostatak ul. Sr. Ratnika te izvršiti sitne popravke na trotoarima, ivičnjacima, pješačkim stazama…

A ulicu Serdar Janka Vukotica na Koranu koju ste raskopali i koju radite od 2007? Koliko treba jos godina da prodje da se konacno zavrsi…

Kad ce se opstina sjetiti da zavrsi ulicu Filipa Visnjica prikljucak na magistralni put u duzini 90 merara.?

Само немојте да радови буду ко на дијелу улице од кафане Деско према В Миљацке, гдје је улица рађена јесенас, а већ се на једном дијелу асфалт провалио и испливао тампон испод асфалтног слоја. Још двије кише и боље да нисте ништа радили.

Kada ,ili dali ce ikada biti sanirani betonski zidovi na ulazu i izlazu tunela Kalovita brda,dali je trebalo biti sve zavrseno uz „SANACIJU TUNELA“ ? QSL ?K

Kad ce se raditi ulica Boska Jugovica koja je nedavno asfaltirana a propala je kao da je radena prije 100 godina

zna li se koje ce ulice na lukama biti asvaltirane

Poštovani,
zašto ne objavljujete komentare građana nego vršite recenziju i eliminišete one malo oštrije ali ne nekulturene komentare.
NIŠTE FER. DA LI JE OVO PORTAL OPŠTINE I NAČELNIKA PA DA SE PIŠU I OBJAVLJUJU SAMO LEPI KOMENTARI.
BRAVO NAČELNIČE TI SI NAJLJEPŠI I NAJPAMETNIJI!
Molim vas objavite samo predhodnu rečenicu mog komentara..
Lp.

Ljudi moji nek se radi, ne moze se sve odjednom.Slazem se da je trebalo nastaviti ulicu Srpskih ratnika dio oko Krivaca prema Repcima su dardanele da odbijes tocak.Ja inace zivim na Lukama ali ono tamo je gore stanje sto jes, jes…Pozdrav.

U medjuvremenu ulica Luke Vukajlovica, koju su razlokavali sleperi i soferi sto im je smetalo da se guzvaju preko kalovitih dok ste tunel drzali zatvorenim, zjapi poluasfaltirana godinama (iako je trazeno pedeset puta da se posao zavrsi). Al ajde, bitnije je da se gospoda na lukama ne ublate do kuce nego da se zavrsi 500 metara puta koji spaja pale i sarajevo kad vam se tunel pokvari.

Јуче шетам, погледам, заграђено земљиште код Тома, уз зграду бившег Јахорина осигурања. Хоћу да пређем даље према новој Цркви, погледам заграђен и тротоар. Не могу да вјерујем, контам, јутрос ће неко паметан из општине наредити да се ослободи тротоар, кад оно данас око један, још увијек исто стање. Просто речено,овдје ради ко шта хоће.