Za Mokro i Sumbolovac LED rasvjeta vrijedna 125.000 KM

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović i predstavnici preduzeća “Vajs lajt” /Weiss light/ potpisali su ugovor o postavljanju LED rasvjete u naseljima Mokro i Sumbulovac, za šta će iz opštinskog budžeta biti izdvojeno oko 125.000 KM.

Nova LED rasvjeta biće postavljena u dužini od oko 1.800 metara, a projektom je predviđeno da budu postavljena 52 stuba sa svjetiljkama.

Jugović je istakao da je riječ o dva značajna poduhvata jer je ovo i svojevrstan pilot-projekat, imajući u vidu da je to prvi posao postavljanja savremene, LED rasvjete, koji realizuje opština Pale.

“Na taj način potvrđujemo i opredjeljenje da modernizujemo ovaj segment, znajući da LED rasvjeta podrazumijeva i uštede u odnosu na klasične sisteme rasvjete”, istakao je Jugović.

Predstavnici firme “Vajs lajt”, koja je prepoznatljiva u regionu, izrazili su zadovoljstvo što je njihova ponuda bila najpovoljnija, ističući da će realizovati ovaj projekat u roku od 45 dana.

Firma “Vajs lajt” je i u industrijskoj zoni na lokalitetu nekadašnjeg “Famosa” na Palama pokrenula i sopstveni proizvodni pogon.

(www.palelive.com / Srna)

Postavi komentar

  Pretplatite se  
Obavjesti me o