Za Mokro i Sumbolovac LED rasvjeta vrijedna 125.000 KM

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović i predstavnici preduzeća „Vajs lajt“ /Weiss light/ potpisali su ugovor o postavljanju LED rasvjete u naseljima Mokro i Sumbulovac, za šta će iz opštinskog budžeta biti izdvojeno oko 125.000 KM.

Nova LED rasvjeta biće postavljena u dužini od oko 1.800 metara, a projektom je predviđeno da budu postavljena 52 stuba sa svjetiljkama.

Jugović je istakao da je riječ o dva značajna poduhvata jer je ovo i svojevrstan pilot-projekat, imajući u vidu da je to prvi posao postavljanja savremene, LED rasvjete, koji realizuje opština Pale.

„Na taj način potvrđujemo i opredjeljenje da modernizujemo ovaj segment, znajući da LED rasvjeta podrazumijeva i uštede u odnosu na klasične sisteme rasvjete“, istakao je Jugović.

Predstavnici firme „Vajs lajt“, koja je prepoznatljiva u regionu, izrazili su zadovoljstvo što je njihova ponuda bila najpovoljnija, ističući da će realizovati ovaj projekat u roku od 45 dana.

Firma „Vajs lajt“ je i u industrijskoj zoni na lokalitetu nekadašnjeg „Famosa“ na Palama pokrenula i sopstveni proizvodni pogon.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare