Za liječenje malog Aleksandra Gajića prikupljeno 8.000 KM

0
Za liječenje malog Aleksandra Gajića prikupljeno 8.000 KM

ZVORNIK – Na humanitarnom koncertu „Amadeus benda“ i „Pinkovih zvjezdica“ održanom u Zvorniku prikupljeno je 8.000 KM za liječenje jednogodišnjeg Aleksandra Gajića, kome je dijagnostifikovan rijedak i agresivan tumor između lobanje i malog mozga.

Otac malog Aleksandra Željko Gajić zahvalio je građanima koji su kupovinom ulaznica za koncert pod nazivom „Za život male bebe Aleksandra“ pomogli liječenje njegovog sina.

On je dodao da je mali Aleksandar, koji se nalazi duže vrijeme na klinici u NJemačkoj, primio dvije hemoterapije.

„Sada čekamo da se oporavi, pa da nastavi dalje liječenje, odnosno da se dovoljno oporavi za sljedeću hemoterapiju“, rekao je sinoć Željko Gajić.

Ističući da, prema mišljenju ljekara iz NJemačke, Aleksandar ima dobre izglede za ozdravljenje, Gajić je podsjetio da je za liječenje njegovog sina potrebno 391.000 evra.

Otac Željko je rekao da je do sada za liječenje njegovog sina prikupljeno 230.000 evra, od čega su Fond solidanosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu i Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske uplatili 100.000 evra, dok je 130.000 evra prikupljeno zahvaljujući ljudima velikog i dobrog srca.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments