Za liječenje Ivana Hajdukovića 1000 KM

0

Predstavnici Omladinskog kluba Crvenog krsta Pale uručili su danas porodici Hajduković iz Zvornika pomoć od 1.000 KM za operaciju njihovog trogodišnjeg sina Ivana koji ima urođenu srčanu manu.

Sekretar Omladinskog kluba CK Pale Teodor Savić rekao je Srni da su članovi Omladinskog kluba posljednjih mjeseci organizovali više humanitarnih akcija kako bi pomogli oboljelom dječaku.

“Organizovali smo akciju `Jedna kafa-jedan život` u kafićima na području Pala gdje je prikupljena izvjesna suma novca koja je predata Opštinskoj organizaciji CK. Organizovali smo humanitarni koncert, zatim humanitarnu žurku u diskoteci `Enigma` i prikupili nešto novca od građana“, rekao je Savić.

Ivan Hajduković ima urođenu srčanu manu zbog koje je imao operaciju samo tri dana nakon rođenja.

Dječakov otac Darko Hajduković rekao je ranije da je za novu operaciju u Londonu do 22. decembra potrebno prikupiti 60.000 evra.

Kulturni centar Pale uključio se u akciju prikupljanja novca za Ivana Hajdukovića organizujući sa Amaterskim pozorištem Pale humanitarne predstave „Usamljena klupa“ i „Ljubav ne zna za prepreke“ na kojima je od prodaje ulaznica prikupljeno oko 300 KM.


(www.palelive.com / Srna)


Omladinski klub OOCK Pale se zahvaljuje svim građanima koji su donirali novac za Ivanovu operaciju i ovim putem prenose pozdrave od našeg hrabrog mališana.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare