Za jednokratnu novčanu pomoć 7.000 KM

0

MILIĆI – Udruženje penzionera u Milićima obezbijedilo je 7.000 KM za isplatu jednokratne pomoći najugroženijim članovima tog Udruženja, u iznosu po 50 KM.
Predsjednik milićkog Udruženja Radomir Golić rekao je Srni da je odluku o podjeli novčane pomoći donio Upravni odbor Udruženja na današnjoj sjednici, te da će pomoć dobiti 136 penzionera.

Golić je objasnio da će podjela pomoći početi u ponedjeljak, 22. avgusta, preko mjesnih odbora, a da je planirano da predstavnici Udruženja obiđu bolesne i nepokretne članove i da im, uz novčanu pomoć, uruče i paket sa namirnicama, vrijedan 20 KM.

„Akcija će trajati do 30. avgusta i tada je prekidamo jer ne želimo da se ovo protumači kao neka vrsta predizborne aktivnosti. Ukoliko se ukaže potreba za još ovakvih akcija, a vjerovatno je da hoće, organizovaćemo ih poslije izbora“, rekao je Golić.

Po kriterijumima Udruženja, pravo na jednokratnu novčanu pomoć mogu da ostvare penzioneri sa najnižim primanjima, lošeg zdravstvenog i materijalnog stanja, odnosno penzioneri iz boračkih porodica.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare