Za dio potrošača akontativan obračun za mart

0

ISTOČNO SARAJEVO – Komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” iz Istočnog Sarajeva saopštilo je da će potrošači koji se snabdijevaju sa rezervoara “Baba” za mart dobiti akontativan obračun potrošnje zbog smanjenog broja radnika na terenu i nemogućnosti redovnog očitanja.

“Zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane pojavom virusa korona, naše preduzeće posluje sa smanjenim brojem radnika i preduzima sve mjere da se smanji kretanje dežurnih kako bi izbjegli negativne posljedice. Stvarno stanje potrošnje će se utvrditi prilikom prvog očitanja vodomjera”, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da ukoliko su korisnici u mogućnosti da sami očitaju stanje na vodomjeru, potrebno je da im jave do 31. marta stanje brojila na broj telefona 057/343-252 u službu naplate u periodu od 7.30 do 15.30 časova svakim radnim danom.

“Naselja koja se vodom snabdijevaju sa ovog rezervoara su Stanojevići, Petruše, Petrovići, Gornji Miljevići, Kozarevići, dio ulice NJegoševa i dio ulice Trebevićka. Na ovom području je oko 500 domaćinstava”, navedeno je u saopštenju.

Iz ovog preduzeća mole potrošače za razumijevanje u vanrednoj situaciji.

(www.palelive.com / Srna)

Postavi komentar