Vuković: Zahvalnost Srbiji za pomoć koju pruža

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković zahvalio je Srbiji za pomoć koju pruža Istočnom Sarajevu.

„Veliko hvala Srbiji za pomoć Istočnom Sarajevu. Posebno zahvaljujem predsjedniku Aleksandru Vučiću koji je naš grad u izjavi za medije nazvao po ranijem nazivu Srpsko Sarajevo, što svakako volimo da čujemo“, istakao je Vuković.

On je podsjetio da je Vučić ukazao veliko poštovanje i razumijevanje prema Istočnom Sarajevu istorijskom posjetom 2017. godine, kao i značajnom finansijskom podrškom tokom posljednjih nekoliko godina brojnim projektima na području svih opština koje su u sastavu grada, objavljeno je na sajtu grada Istočno Sarajevo.

Iz ovog grada podsjećaju da je Vučić juče na konferenciji za novinare u Beogradu potvrdio da pomoć definitivno stiže danas u Drvar, a tokom narednih nekoliko dana na područje Istočnog Sarajeva i Goražda.

Vuković je potvrdio i informaciju koja se pojavila u javnosti da je pomoć Srbije inicirao Ognjen Koroman, nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije, koji je Paljanin.

„Naš prijatelj nas je još jednom obradovao, svaka mu čast. Oni koji poznaju Ognjena Koromana znaju da je u prošlosti učinio mnogo dobrih djela za svoj kraj, što potvrđuje i ovaj put. Hvala mu jer je veliki patriota“, zaključio je Vuković.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments