Vuković u utorak sa auto-prevoznicima o nelegalnom prevozu putnika

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković razgovaraće u utorak, 6. juna, sa predstavnicima auto-prevoznika iz ovog grada o problemu nelegalnog prevoza putnika koji vrše neregistrovani prevoznici.


Osim Vukovića, sastanku će prisustvovati i načelnici gradskih odjeljenja za saobraćaj i stambeno-komunalne poslove Nebojša DŽebo i za inspekcijske poslove Dragan Cvijetić.

Na sastanak, koji organizuje Gradska uprava Istočno Sarajevo, pozvani su predstavnici svih institucija koje bi trebalo da učestvuju u rješavanju ovog problema, najavljeno je iz Grada Istočno Sarajevo.

Pozivi su upućeni Ministarstvu saobraćaja i veza Republike Srpske, Ministarstvu komunikacija i transporta BiH, Graničnoj policiji BiH, Inspektoratu Srpske, a zainteresovanost da prisustvuju sastanku iskazali su i predstavnici Privredne komore Srpske.

Autobuska stanica Pale, u vlasništvu preduzeća „Stanišić“, 30. maja je treći put u posljednja dva mjeseca obustavila rad kako bi ukazala na problem neregistrovanih prevoznika.

Direktor preduzeća „Stanišić“ NJegoš Poljaković rekao je tada Srni da će u junu rad biti obustavljen na tri dana ako nadležne institucije ne spriječe nezakonitosti u oblasti drumskog prevoza putnika koje se najviše odnose na pojavu neregistrovanih prevoznika.

Sastanak će biti održan u prostorijama Gradske uprave Istočno Sarajevo sa početkom u 13.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare