Vukadinović preuzeo dužnost od Mašića

0

FOČA – Novoizabrani načelnik opštine Foča Milan Vukadinović preuzeo je danas dužnost od Radisava Mašića, koji je na čelu ove lokalne zajednice bio prethodnih osam godina.
Vukadinović je zahvalio dosadašnjem načelniku za dobro vođenje opštine, kao i sugrađanima za povjerenje.

„Nastojaću da budem načelnik svih građana, da nastavim kontinuitet dobre politike koju je vodio prethodni načelnik, sa nekim novim idejama, vizijama, novom snagom i energijom da sprovedem ono što je obećano i da učinimo Foču boljim mjestom za život svih njenih građana“, istakao je Vukadinović.

On je naveo da slijede konsultacije u vezi sa konstituisanjem Skupštine i formiranjem izvršne vlasti.

„Kada to završimo, moramo hitno da krenemo u realizaciju ozbiljnih projekata koji nas čekaju“, rekao je Vukadinović.

Dosadašnji načelnik Radisav Mašić poželio je svom nasljedniku da opštinu vodi onako kako je obećao građanima.

Mašić je naveo da novom rukovodstvu ostavljaju stabilnu i uređenu opštinu, koja uredno izmiruje sve obaveze, sa pozitivnim poslovanjem svih korisnika opštinskog budžeta.

„Opština je uredno izmirila sve obaveze prema radnicima i budžetskim korisnicima, brojne investicije su završene, kvalitet života u našoj lokalnoj zajednici je znatno poboljšan, započeli smo neke investicije koje ostavljamo novom načelniku da ih privede kraju. S obzirom na to da je ovo nastavak i kontinuitet jedne politike koju vodimo već osam godina, nema sumnje da će sve biti u najboljem redu“, naglasio je Mašić.

Dosadašnji načelnik je ocijenio da je opština uspostavila dobre odnose sa institucijama Republike Srpske, sa ministarstvima Savjeta ministara, kao i sa međunarodnim organizacijama, što je dobra osnova za nastavak kvalitetne saradnje.

Milan Vukadinović po struci je inženjer elektrotehnike, a na mjesto načelnika opštine dolazi sa pozicije rukovodioca fočanske „Elektrodistribucije“.

U prethodne četiri godine bio je predsjednik Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Foča.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare