Vujičić i Mutabdžija na čelu opštinskog odbora

0

ISTOČNA ILIDŽA – Miroslav Vujičić ponovo je danas izabran na funkciju predsjednika Opštinskog odbora /OO/ SNSD-a Istočna Ilidža, dok će funkciju predsjednika Izvršnog odbora u narednom periodu obavljati Goran Mutabdžija, ministar prosvjete i kulture Republike Srpske.“Danas smo okončali konsolidaciju opštinske organizacije SNSD Istočna Ilidža i izabrali novi Opštinski odbor koji broji 36 članova, a usvojili smo i sve izvještaje iz proteklog mandatnog perioda“, izjavio je Vujičić Srni.

Prema njegovim riječima, na današnjoj izbornoj konferenciji usvojeni su i pravci budućeg djelovanja SNSD Istočna Ilidža, kao opozicione partije u ovoj lokalnoj zajednici, ali i u gradu Istočno Sarajevo.

Vujičić se zahvalio predsjedniku Republike Srpske i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku i Vladi Srpske na velikom razumijevanju koje su u proteklom periodu pokazali za inicijative i projekte OO SNSD Istočna Ilidža.

„Uvaženi profesor Goran Mutabdžija značajna je spona našeg OO sa Vladom Republike Srpske. Slobodno mogu reći da je naš odbor bio lider u proteklom periodu SNSD-a na području grada Istočno Sarajevo“, istakao je Vujičić.

Izbornoj konferenciji OO SNSD-a u Istočnoj Ilidži prisustvovali su i poslanici i delegat ove stranke u Parlamentarnoj skupštini BiH Lazar Prodanović, Boško Tomić i Staša Košarac, ministar prosvjete i kulture Srpske Goran Mutabdžija, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Siniša Dodik, načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić i drugi gosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare