Vrtić “Bubamara” ispratio male maturante

0

Na Palama je sinoć organizovana međunarodna manifestacija “Rastimo uz ples”, kojom je ispraćena 19. generacija malih maturanata dječijeg vrtića “Bubamara”.

Zajedno sa vaspitačima i roditeljima mališani su pripremili jednočasovni program za svoju rodbinu i ostale goste, te se oprostili od bezbrižnih dana provedenih u ovoj ustanovi.

Direktor vrtića “Bubamara” i organizator manifestacije Slavka Brezo izjavila je da je cilj programa “Rastimo uz ples” da se što više djece predškolskog uzrasta uključi u redovne plesne aktivnosti i kroz ples doprinesu njihovom fizičkom, kreativnom i socijalnom razvoju.

“Mališani su zajedno sa svojim roditeljima i vaspitačima plesali 13 različitih koreografija, u isto vrijeme kao i njihovi vršnjaci u sedam država i 94 grada”, rekla je Brezo novinarima.

Ona je dodala da se ova manifestacija održava širom BiH, Srbije i Crne Gore, gdje u isto vrijeme pleše oko 17.000 mališana.

“Čast nam je i zadovoljstvo što smo dio jedne ovakve manifestacije. Narednih godina nastavićemo da plešemo i rastemo uz ples”, naglasila je Brezo.

Dječiji centar “Bubamara” u saradnji sa “Dječijom plesnom asocijacijom” iz Beograda organizovali su ovu manifestaciju u Sportsko-poslovnom centru “Peki” na Palama.

“Dječija plesna asocijacija” iz Beograda organizuje ovakve dječije manifestacije širom BiH, Srbije i Crne Gore u ukupno 94 grada, u kojima učestvuje više od 17.200 djece.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments