Vrtić „Bubamara“ proslavio Svetog Nikolu

0

Lomljenjem slavskog kolača u prostorijama dječijeg centra „Bubamara“ na Palama danas je, uz prigodan program, ova ustanova proslavila krsnu slavu – Svetog Nikolu.

Direktor Dječijeg centra „Bubamara“ Vanja Jugović rekla je da je za njih obilježavanje krsne slave najsrećniji dan u godini, posebno jer se djeca raduju njihovom zaštitniku Svetom Nikoli.

Mališani su danas za roditelje i goste priredili recitacije i igre, a u Kulturnom centru Pale pred Novu godinu će održati priredbu „Čarobni štap“ i podijeliti paketiće.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović čestitao je slavu upravi vrtića i poželio im mnogo zdravlja i sreće, te najavio proširenje vrtića iduće godine.

„Nismo mogli na ljepši način početi ove praznike koji nas očekuju. Naša želja i potreba jeste da u toku iduće godine proširimo obdanište i uveliko radimo na tom projektu“, naglasio je Jugović.

On kaže da imaju obećanje od Vlade Republike Srpske i predsjednika Željke Cvijanović da će dobiti određena sredstva za proširenje vrtića.

Jugović je poželio da ovo obdanište i nakon proširenja opet bude tijesno, te dodao da su djeca jedino ulaganje na koje se mogu osloniti, jer su ona budućnost.

Načelnik Jugović pohvalio je rad uprave vrtića i njenog direktora navodeći da njihovo poslovanje može poslužiti kao primjer za kvalitetan rad.

On je zahvalio i svim dosadašnjim direktorima na uloženom trudu, koji je rezultirao time da ovo obdanište postane respektabilna vaspitno-obrazovna ustanova.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare