Vrijeđao policajce i lupao prozore

0

Muškarac čiji su inicijali M.T, nakon privođenja u Policijsku stanicu Pale, vrijeđao je radnike policije i pričinio štetu na službenim prostorijama.

M.T. je slupao staklo na prozoru i polomio zaštitnu dasku na radijatoru, te oštetio vrata u Policijskoj stanici Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

On je uhapšen kada je poslije saobraćajne nezgodi u blizini diskoteke „Enigma“ u Palama, u vidno pijanom stanju, fizički napao drugog učesnika u ovoj nezgodi, pa ga je policija privela u službene prostorije zbog sumnje da će nastaviti sa prekršajima.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

D.R. prijavio je policiji u Istočnom Novom Sarajevu da je u diskoteci „Trap“ juče oko 3.00 časova nepoznato lice fizički napalo i nanijelo povrede na glavi njegovog sina P.R.

Policajci u Palama podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv B.M. zbog fizičkog napada na V.R.

Radnici policije kontrolisali su 123 vozila i vozača, uručili 97 prekršajnih naloga, legitimisali 24 lica, te iz saobraćaja isključili osam vozača – sedam zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jednog zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava, kao i dva neregistrovana vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments