Vožnja snježnim tabačem hit – magični uranak i zalazak na olimpijskoj Jahorini

0

Olimpijski centar „Jahorina“ ne prestaje da oduševljava ljubitelje ove planine, te je u svoju ponudu uvrstio panoramsku vožnju moćnim snježnim tabačem koji je sa zatvorenom kabinom prilagođen za vožnju 10 osoba. Većoj atraktivnosti ove vožnje svakako doprinosi termin posebnih jutarnjih i večernjih tura a to je izlazak i zalazak sunca.

Korisnicima ponude ski-uranak jutro počinje oko 6.15 časova, termin kada novi snježni tabač zatvorenog tipa polazi sa staze Poljice u panoramsku vožnju planinom preko Gole Jahorine, u toku koje zastaje na bar dvije lokacije koje predstavljaju mjesta sa kojih se pruža nevjerovatan pogled i na kojima se učesnici ove aktivnosti mogu fotografisati u predivnom, prirodnom ambijentu.

Oni dalje svoju vožnju nastavljaju sve do Olimpijskog bara na vrhu staze Poljice, u kojem ih čeka preukusan doručak uz najfinije tople napitke, nakon čega će, u 8.45, uslijediti prvi spust na skijama, u toku kojeg će imati priliku da se prvi, nakon snježnih tabača, spuste niz sjajne staze Jahorine.

Naravno, uvijek je ostavljena mogućnost da neki od učesnika ski-uranka nisu skijaši, te je za njih omogućen povratak na polaznu stanicu Poljice istoimenom gondolom. Za božanstven pogled koji će ovom prilikom zauvijek pamtiti, zaista se vrijedi probuditi u cik zore.

Dok ski-uranak predstavlja idealnu jutarnju aktivnost za neke od posjetilaca olimpijske planine Jahorine, postoji i veliki broj onih koji bi radije uživali u zalasku sunca koji je jednako magičan. S tim u vidu, Olimpijski centar „Jahorina“ u svoju ponudu uvrstio je i fenomenalnu ponudu pod nazivom ski-zalazak.

Ski-zalazak predstavlja vrlo sličnu ponudu predstavljenu u sklopu ski-uranka, no sam polazak zatvorenog tipa snježnog tabača sa iste lokacije Poljice, planiran je za 17.00 časova, kada se prati ista ruta panoramske vožnje, odnosno, od staze Poljice, preko Gole Jahorine, sve do Olimpijskog bara.

Naravno, u sklopu ove vožnje, korisnici usluge zastaće na takođe barem dvije lokacije, zabilježiti nevjerovatan prizor iza sebe, beskrajno uživati u momentu, a potom se osvježiti uz odličan obrok u Olimpijskom baru.

I uz ovu opciju panoramske vožnje snježnim tabačem, skijaši imaju mogućnost da budu prvi na stazi, neposredno pred početak noćnog skijanja, u terminu od 18.00 do 21.00 čas, ali i da se gondolom Poljice vrate na polaz istoimene staze i cjelokupne rute, ukoliko nisu skijaši.

Bilo da izaberete uranak ili zalazak, svoju magičnu vožnju možete rezervisati putem maila na adresu skipass@oc-jahorina.com po cijeni od 50 KM po osobi.

Prepustite se čarima planine i uživajte u nesvakidašnjem doživljaju olimpijske planine Jahorine!

(www.palelive.com / OC Jahorina)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare