Vozač zadobio teže povrede

0

ISTOČNO SARAJEVO – U saobraćajnoj nesreći u mjestu Donji Kotorac u opštini Istočna Ilidža teško je povrijeđen vozač „golfa četiri“ čiji su inicijali K.H, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Do nesreće je došlo sinoć oko 17.00 časova kada je K.H. izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta i skrenuo van kolovoza.

Policija je u mjestu Igrišta u opštini Han Pijesak zatekla lice čiji su inicijali LJ.N. u bespravnoj sječi šume. U toku je rad na dokumentovanju predmeta.

Protiv muškarca D.P. iz Istočnog Sarajeva podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka jer je vrijeđao i ometao ovlaštena službena lica u vršenju javnih funkcija.

Policija je u protekla 24 časa kontrolisala 123 vozila i vozača, podnijela dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručila 78 prekršajnih naloga, legitimisala 21 lice, te iz saobraćaja isključila dva vozača zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i tri vozila – dva radi isteka registracije i jedno tehnički neispravno.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments