Vladimir Lučić izabran za predsjednika OO PDP-a Pale

3

Vladimir Lučić izabran je u utorak za predsjednika Opštinskog odbora Partije demokratskog progresa /PDP/, kao i članovi Opštinskog odbora.
Lučić je nakon Izborne skupštine rekao novinarima da je PDP večerašnjim saborom potvrdio svoju snagu na Palama.

„PDP je uvijek bila dio pozitivnih procesa koje su doprinijele snažnom razvoju opštine Pale. U narednom periodu ćemo se baviti realnim politikama koje će se ticati svakog stanovnika opštine, podržati svaku odluku koja će doprinijeti razvoju Pala i kvalitetu njenih stanovnika, bez obzira da li ćemo biti u vlasti ili u opoziciji“, istakao je Lučić.

Izbornoj skupštini PDP-a na Palama prisustvovao je i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić, koji je rekao da je ova partija na Palama uvijek bila jedan od najjačih odbora PDP-a u cjelini.

„Mi smo ovdje uvijek imali jak stub, oslonac cijelog PDP-a i tako će biti i u budućnosti. Posebno mi imponuje da u PDP-u za razliku od većine drugih partija imate potpuno prirodan sklad generacija gdje imate dosta ljudi koji su osnivali PDP prije 20 godina i puno mladih generacija“, istakao je Ivanić.

Ivanić je dodao da se novi predsjednik OO PDP Pale Vladimir Lučić, koji je bio direktor Doma zdravlja, pokazao kao najuspješniji u Srpskoj i da smatra da će i na Palama imati vrlo dobre rezultate.

Na izbornoj skupštini PDP-a prisustvovali su i predstavnici opštinskih odbora PDP-a Grada Istočno Sarajevo, istaknuti članovi, kao i poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Честитам Владимиру на избору.

Иначе, кад већ коментаришем да кажем како много ствари не штима у овој општини. Умјесто да одавно будемо развијена, чиста и културна заједница, да будемо примјер како се развија један монденски туристички и образовни центар, Пале су постале власништво пар људи, бетониране су, корумпиране, посељачене……………….

Ako su ovo jedini komentari na sve informacije bolje da i njih niste objavili.

Vlado je formalno preuzeo odgovornost za vodjenje partije, a Vuković će opet vladati iz sjene. Gradonačelnik je morao preuzeti odgovornost jer je od paljanskog PDPa dobio najznačajniju poziciju.