Vlada Srpske podijelila oko 200 stanova boračkoj populaciji

0
Vlada Srpske podijelila oko 200 stanova boračkoj populaciji

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović izjavio je danas da je, zahvaljujući Programu stambenog zbrinjavanja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca Vlade Republike Srpske, u posljednjih 10 godina u Zvorniku ovim kategorijama stavnovništva podijeljeno oko 200 stambenih jedinica.

„Gradska uprava preduzela je sve korake da se ovim kategorijama omogući otkup, odnosno knjiženje stanova u trajno vlasništvo“, rekao je Stevanović na prijemu koji je povodom Međunarodnog dana lica sa invaliditetom organizovao za ratne vojne invalide i invalide rada.

On je naglasio da je Gradska uprava adresa na koju ratni vojni invalidi mogu da se obrate kada je riječ o zapošljavanju djece ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca.

Predsjednik Gradske organizacije ratnih vojnih invalida Zvornik Dragislav Mijanović zahvalio je gradonačelniku na dosadašnjoj saradnji, ističući da je ona na zavidnom nivou.

On je u ime gradskog udruženja izrazio zadovoljstvo zapošljavanjem djece ratnih vojnih invalida i istakao da je u ovoj godini, zahvaljujući gradskoj upravi i drugim ustanovama i preduzećima, posao dobilo osmoro djece, kao i 10 ratnih vojnih invalida.

Mijanović je rekao da u Zvorniku ima 930 ratnih vojnih invalida i da su svi članovi Gradske organizacije ratnih vojnih invalida.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare