Više od 650 mladih fudbalera na Memorijalnom turniru

0
Više od 650 mladih fudbalera na Memorijalnom turniru

SOKOLAC – Za učešće na Memorijalnom omladinskom fudbalskom turniru “Srđan Tomić i Vladica Babović” koji će biti održan od 21. do 24. juna na Sokocu, prijavljeno je više od 650 mladih fudbalera.

U Omladinskom fudbalskom klubu “Glasinac 2011”, koji je organizator turnira, rekli su Srni da ovom sportsko-rekerativnom manifestacijom njeguje uspomena na rano preminule igrače kluba – reprezentativca BiH Srđana Tomića i fudbalera i trenera Vladicu Babovića.

U ovom klubu ističu da, uz slogan “Oni žive”, žele da omoguće mladima razvijanje prijateljstva sa vršnjacima iz zemalja regiona.

Tokom četiri dana, više od 650 dječaka, uzrasta od osam do 16 godina, iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore takmičiće se u pet kategorija.

Svečano otvaranje turnira planirano je za četvrtak, 21.jun, na stadionu “Bara” na Sokocu u 9.00 časova, uz prisustvo predstavnika grada Istočno Sarajevo, opštine Sokolac, Fudbalskog saveza BiH i Republike Srpske.

Memorijalni omladinski fudbalski turnir “Srđan Tomić i Vladica Babović” je dio projekta “100 godina fudbala na Sokocu”, koji je realizovan u okviru regionalnog projekta lokalne demokratije na zapadnom Balkanu, koji finansira EU, a realizuje UNDP.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments