Više od 200 mališana na dječijem festivalu

0

ZVORNIK – Više od 200 mališana iz Republike Srpske i Srbije okupilo se danas na Festivalu dječijeg muzičko-scenskog stvaralaštva u Zvorniku.

Mališani su danas prošetali gradskom ulicom od zvorničkog vrtića “Naša radost” do objekta sportsko-rekreativnog centra u kojem se održava muzičko-scenski program.

Direktor vrtića Vukomir Stanković podsjetio je da je Festival prvi put održan u čast 600 godina Zvornika, te da je postao tradicionalan i da je ovo četvrta godina od kako se održava.

“Ovom manifestacijom poručujemo da su djeca u centru naše pažnje i da brinemo o njima. Ujedno želimo da se druže, a da vaspitači razmijene iskustva”, rekao je Stanković.

Festival, pod nazivom “Našem gradu s ljubavlju”, okupio je mališane iz 11 predškolskih ustanova u Republici Srpskoj i Srbiji.

U Zvornik su stigla djeca iz Bijeljine, Ugljevika, Bratunca, Pala, Srebrenice, Milića, Zvornika, Malog Zvornika i Lajkovca.

Festival, koji će biti završen večeras, otvorio je načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Milan Cvijetinović.

Organizator manifestacije je Dječiji vrtić “Naša radost”, a održava se pod pokroviteljstvom opštine Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments