Više detalja o pucnjavi nakon obdukcije

0

ISTOČNO SARAJEVO – Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu objaviće više detalja o jučerašnjoj pucnjavi na magistralnom putu Vraca-Trebević, u kojoj je jedno lice ubijeno, nakon obdukcije tijela stradalog, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.
Iz Okružnog tužilaštva navode da je istraga o ovom događaju u toku.

Lice čiji su inicijali A.Đ. /32/ ubijeno je u razmjeni vatre sa pripadnicima MUP-a Sarajevskog kantona na magistralnom putu Vraca-Trebević, nedaleko od pansiona “Bob” u Istočnom Sarajevu, potvrdili su juče Srni izvori bliski bezbjednosnim agencijama u BiH.

Pucnjava se dogodila tokom potjere u kojoj su pripadnici MUP-a Sarajevskog kantona pratili vozilo marke “škoda” za čijim je upravljačem bio nastradali, a na mjestu suvozača bila je žena čiji su inicijali L.M.

Kada je policija sustigla vozilo došlo je do razmjene vatre u kojoj je ranjen A.Đ. On je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je preminuo od zadobijenih povreda.

Pripadnici MUP-a Sarajevskog kantona uhapsili su L.M. i predali je pripadnicima Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, jer se događaj desio na području pod njihovom kontrolom.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments