Весна Милетић фудбалски судија са Пала са ФИФА знаком

1

Када се прича о Весни Милетић, паљанском фудбалском женском судији, њени познаници кажу да се таква рађа једном у 100 година.

Паљанка Весна Милетић, доцент на Катедри за физику Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву, члан Удружења фудбалских судија и инструктора Сарајевско-романијске регије и некадашња чланица неприкосновеног шампионског састава СФК „Сарајево 2000“, наступала и за младу репрезентацију БиХ, досањала је сан сваког фудбалског судије.

Данас је на Веснину адресу стигло велико признање, судијски дрес са ФИФА знаком.

Ова скромна дјевојка, са најљепшим врлинама, од данас са ФИФА знаком, са колегама Ирфаном Пељтом, Милошем Гиговићем, Антонијем Бандићем, Луком Билбијом и Меримом Челик, обављаће улогу главног судије на фудбалским теренима широм Европе као представница НС/ФС БиХ.

Овом приликом наш портал честита Весни на сјајном и великом признању,  да је као истинског и правог спортског амбасадора Пала прати срећа, те да је видимо и на Свјетском првенству.

Аутор: Чeдо Матовић јe рођeн у сeлу Прeвила, општина Фоча. Пeнзионeр, вeлики заљубљeник у спорт и природу и најстарији „бордeр“ на Палама.

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Nemam riječi za ovu sjajnu djevojku,svaka čast i samo naprijed,još puno ,puno uspjeha u životu ti želim!