Veliko priznanje za Marinu Plakalović na World Super Model

0

Marina Plakalović (1997) iz Pala osvojila je titulu druge pratilje na finalu takmičenja World Super Model u gradu Čengdu u Kini.

Marina je učenica trećeg razreda gimnazije u Palama i manekenka modne agencije Crystal Model Agency iz Beograda. Iako ima samo 18 godina, modelingom se bavi već sedam godina. Bila je učesnica tradicionalnog Miss FashionTV na Kipru i imala je priliku raditi u Milanu.

Nakon srednje škole ova djevojka namjerava upisati pravni fakultet i nastaviti manekensku karijeru, a takmičenje u Čengdu, na koje se prijavila na savjet koleginice iz Rima, joj je otvorilo mnoga vrata u svijetu modelinga.

Za medije je izjavila da voli manekenstvo jer joj omogućava nova poznanstva, putovanja i širi pogled na svijet.

„U ovom poslu ima mnogo djevojaka, ali je najvažnije da djevojka bude svoja, jedinstvena i trud je neupitan. Mora da bude spremna na mnoge izazove zato što ovaj posao, iako to mnogi ne misle, nije uopšte lak“, izjavila je Marina, koja je se u Kinu vraća 29. juna, kada će joj biti uručena kruna, lenta i nagrada.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/marina-plakalovic-world-super-model/] width=[87] height=[87] title=[Veliko priznanje za Marinu Plakalović na World Super Model] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare