Veliko interesovanje za „OK fest“

0

FOČA – Za samo nekoliko dana od kada je počela rezervacija prodajnih paketa za četvrti „OK fest“ na Tjentištu sva mjesta u smještajnim objektima Nacionalnog parka „Sutjeska“ već su rezervisana, tako da su ostala slobodna još samo ona u „OK kampu“, saopštili su organizatori.
„Frst minut“ ponuda „OK paketa“ po posebnim cijenama aktuelna je do 1. aprila i svi zainteresovani mogu na zvaničnoj stranici Festivala /okfest.net/ da potraže svoj idealan paket.

Pođite na Tjentište u društvu i iskoristite posebnu pogodnost „četiri plus jedan“ paket gratis, navodi se u pozivu organizatora.

Četvrti „Nektar OK fest“ biće održan od 30. juna do 2. jula, a nastupiće „Dubioza kolektiv“, „Van Gog“, „Let tri“, „Disciplina kičme“, „Del arno bend“, „Psihomodo pop“, „Deca loših muzičara“, „Zoster“, „Kanda, Kodža i Nebojša“, Josipa Lisac, Damir Urban /Urban & 4/, I-plej, TBF, „Strejt džekin“ i DŽastins DŽonson.

Osim odlične zabave uz vrhunske izvođače, posjetioci će moći da uživaju u obilasku Zelengore, Maglića i ostalih atraktivnih destinacija Nacionalnog parka „Sutjeska“, te u raftingu rijekom Tarom, što ovaj festival čini posebnim.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare